Sunday, October 01, 2006

Lockpicking / dirkning af ruko garan10 og ander typer af låse med side bar


Jeg må først tilstå at jeg ikke selv har haft fornøjelsen af at haft fingerne i denne låse type endu! så denne block er skrevet ud fra forskellige artikler fundet på nettet !

i bund og grund virker garan10 låsen som en standart 6 stifters lås men der er som yderlige sikkerhed monteret en sidebar med 5 stifter som skal drejes for at den falder på plads og låsen går op !

Du skal bruge et smalt tention tool, en rack pick og en lille half diamond pick.

tention toolet skal sættes i toppen af låsen så der er adgang til bunden af låsen !

først skal du "racke" de 6 almindelige stifter i toppe af låsen (flere af dem kan godt være special stifter) når du tror/føler at de sider som de skal går du over til den lille half dimond pick som skal ind i bunden af låsen men den skal ligge ned på siden med spidsen ind mod stiftern disse "rackes" ind til låsen går op . . . gør den ikke skal du starte for fra !

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tror ikke det er så nemt, som du her beskriver.. kun det med at starte forfra igen, og igen..

November 15, 2006 11:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

hmm.. underligt at sidste indlæg ikke kan ses..

November 20, 2006 3:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

hvad mester.. kommer der snart noget nyt på siden..

April 10, 2007 1:22 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hr. chef for Danish LockPicking Association. nu har jeg været inde på din side/blog i mere end 6-8 måneder, har skrevet en kommentar i ny og næ. men der sker stadig ikke rigtig noget. hvis jeg havde en blog, så ville jeg da kigge ind og se hvad der sker..

nå, men stiller lige en låse gåde. hvis vi har en gammel cykel lås, Basta med 6 pinde/håndtag som hver kan stå i 3 positioner, ( ikke rørt, trykket ind, trukket ud ) hvor mange coder findes der så..

dette er lagt på søndag 6. maj. så ser vi om "chefen" eller andre reagere.

May 06, 2007 7:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

nå.. kan ikke vente mere.. altså er resultatet 726
hvorfor nu det, jo 3 ^6 er 729 mulige coder, men der trækkes 3 fra, alle inde, alle ude, og alle ikke rørt. altså 729-3 726
hvornår kommer mester selv på.. lp.eller pl..

May 25, 2007 10:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

tror altså at den store dirke-mester ikke gider svare. eller oxo ser han det ikke, for han har for travlt med at hobby-dirke..

July 13, 2007 9:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hey jeg har en Ruko Copmi2 lås hvordan dirker jeg den ? nogle råd ? jeg er ret ny og har ingen ide om hvorfor den er så svær ? skriv til mig alle pro låse dirkere :)

March 26, 2008 3:37 PM  
Anonymous Anonymous said...

det er nok ikke lige muligt at dirke den lås du beskriver.. få dig en ekstra nøgle, så skal du ikke bruge tid på at dirke..

April 02, 2008 10:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det er ikke den korrekte måde at dirke denne lås på. Sidestifterne består kun af en stift i hver række, og disse skal alle fem stå præcis i den korrekte højde, for at låsepladen i siden kan skubbes ind med cylinderen. Denne plade tillader heller ikke at cylinderen kan drejes 0,5 mm, så måden at man kan dirke de øverste 6 stifter.
Selvom cylinderen er boresikkert, så er det faktisk muligt at bore den ud.
Man skal her bore to huller, to bestemte steder med to forskellige bordstørrelser. Et 2 mm bord og et 4 mm bord skal anvendes. Hvis der ikke bores meget præcis, går låsen ikke op!
Jeg har selv prøvet at tilskære en bankenøgle med korrekt sidekode, men sidestifterne når ikke at falde på plads, før topstifterne er faldet ned igen.
Når jeg skal åbne denne type lås, dirker jeg den op, ved først at indsætte en stump af den nederste nøgle, hvor sidekoden passer.
Der findes kun 20 forskellige sidekoder pt. til denne type lås, så det er med at prøve sig frem med de 20 forskellige nøgler med denne sidekode. Det tager noget tid.
Denne lås er ikke for begyndere!

/Låsesmeden

June 01, 2008 7:36 AM  
Anonymous Lån penge said...

Hellere have en reservenøgle, end at bruge tid på at dirke komplicerede låse op.

Leasy lån

October 19, 2012 12:28 AM  

Post a Comment

<< Home