Tuesday, July 04, 2006

Tension tool

det rigtige tension tool er mindst lige så vigtigt for dirke processen som den rigtige dirk ! tension tool'et er det værktøj man bruger til at sætte pres på låse cylinderen så stifterne kan sættes ! der findes mange forskellige modeller der hver i sær har deres fordele og ulemper !

standard tension wrench : et simpelt L formet værktøj findes i mange forskellige tykkelser og breder ! jeg kan godt li denne model da det er tydeligt at mærke når stifterne sætter sig !


twist tension wrench / fleks tension wrench: et godt allround værktøj både til almindelige låse og låse med speciel stifter da det er nemt at holde meget let tension på låsen ! det kan dog være et problem at mærke det "klik" der kommer når en stift sætter !

double-ended tension wrench : dette er nok mit favorit værktøj af flere grunde 1. der er som regel 2 forskellige tykkelser 2. den L formede del der ikke sider i låsen giver er godt "greb" hvor man kan hvile sin pegefinger 3. du har en god føling med hvad der sker i låsen med denne model ! denne model fines også i en version hvor den ene ende er twistet !

spring /feather tension wrench : denne model har det samme formål som en fleks tension wrench men er endnu mere fint følende.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Steve Hamptons bog Advanced Lock Picking Secrets,er værd at kigge i. Der er en tegning over et stykke tension tool,som han selv har udviklet og kalder en Dragon,den skulle kunne bruges til 6 forskellige låse.Har selv overvejet at få den lavet.

January 16, 2007 8:30 PM  
Anonymous Anonymous said...

hvor kan keg skaffe sådan nogle tensions tolls uden at være låsesmede men bare for at dyrker den fede hoppy :)

September 18, 2010 1:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

*"hvor kan jeg skaffe" beklager meget :)

September 18, 2010 1:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

det kan du på www.lockpick.dk
der finder du alt i dirke og låsepistoler samt bankenøgler

November 30, 2010 12:35 PM  

Post a Comment

<< Home