Tuesday, July 04, 2006

Saftey pin (nej ikke en sikkerheds nål)

Der findes flere typer af speciel stifter som er lavet for at gøre livet surt for os lock pick'ers (efter min personlige mening er det denne type pins der gør det spænende at lock pick'e) ! der er 3 hoved grupper men fælles for dem alle er at de giver det indtryk at man har ramt "shear-line" men i virkeligheden kan man være langt fra ! jeg har allerede været lidt inde på emnet i afsnittet om at "pick'e turbulent pin locks" !
Men vil på et sener tids punkt gå meget mere i dybden om hvordan man genkender, lokalisere og dirker denne type pins


Mushroom pin







Spool pin








Serratedt pin







Sådan identificere der sider en sikkerheds pin i låsen: hvis du oplever at når du pick'er en lås at cylinderen drejer et par grader men ikke går op og resten af stifterne virker fast låst, er det et sikke tegn på at der er en (eller flere) sikkerheds stifter i låsen !

Sådan lokalisere du en sikkerheds pin:
Læg meget let tension på låsen og skub til alle stifterne en af gangen (det skal bruget mere kraft end ved normal picking men ikke vold) den stift som forsøger at rette cylinderen op til sin udgangs position er sikkerheds stiften ! bring denne stift op til "shear-line" også selv om flere af de andre stifter hopper til bage til udgangs position, disse kan altid pick'es igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home